8 Ocak 2013 Salı

İşte yılın bombası Sneijder Galatasaray'da

 

Önceki gün İnter ile başlayan pazarlıklar dün borsaya bildirildi. Galatasaray'ın 8 milyon Euro'ya (Yaklaşık 19 milyon TL) İtalyan devi ile anlaştığı öğrenildi.

Ara Transfer 2013-İşte yılın bombası Sneijder Galatasaray'da
Aslan’dan yılda yaklaşık 5 milyon Euro (Yaklaşık 12 milyon TL) kazanacak olan Hollandalı’nın hafta sonunda kampa katılması bekleniyor.

Çilek sözünü tutan yönetim rahatladı, Fatih Terim nefes aldı, bu ana odaklanan Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise kelimenin tam anlamıyla bayram yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, rötarlı da olsa ‘çilek’ sözünü tuttu. Gizli yürüttüğü transfer çalışmasının en önemli görüşmesini önceki gün İtalya’da İnter Başkanı Moratti ile yapan Cim Bom’un patronu o yemek için, “Önceden planlanmış bir buluşmaydı. Ancak Sneijder konusu da gündeme geldi. Pozitif ivme kazanıldı, gerekli talimatı verdim. Önümüzdeki günlerde netleşir. Çok para vermek istemiyoruz. Herhalde görüşmeler sonunda bizim istediğimiz ücret indirimi sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Aslan’ın en pahalısı


Tam da öyle oldu; Aysal talimatlarını verdi, hem Sneijder hem de İnter yönetimi ile görüşmeler yapıldı. Bu temasların ardından İtalyan temsilcisiyle 8 milyon Euro (Yaklaşık 19 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında el sıkışıldığı öğrenildi. Hollandalı’yı ve eşini ikna etmek ise biraz daha zaman aldı ama bu yönde de pürüzler giderildi. Çok önemli bir bölümü garanti, kalanı da maç başı olmak üzere yılda 5 milyon Euro (Yaklaşık 12 milyon TL) kazanacak olan Sneijder’in büyük bir aksilik olmazsa hafta sonunda yeni takımının Antalya kampına katılacağı bildirildi.

Muhteşem kariyer

Sarı-Kırmızılılar’ın bombası 28 yaşındaki Sneijder, kariyerine birçok başarıyı sığdırdı. Ajax’ta yıldızı parlayan oyuncu, daha sonra Real Madrid’e transfer oldu. 2009’da ise Hollandalı’nın İnter macerası başladı. Mourinho döneminde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Sneijder, 2010’da da Dünya Kupası’nda final heyecanı yaşadı. İnter’deki sıkıntılı günler ise parasal sebeplerden dolayı başladı. Yönetim, ekonomik krizi mazeret gösterip 6 milyon Euro’yu aşan ücretinde indirim istedi. Fakat Sneijder buna olumsuz yanıt verince kendisini kadronun dışında buldu.

Sırada Carlinhos&Chadli

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV’de konuk olduğu programda Fatih Terim’in istediği 2 oyuncuyu daha açıkladı. Buna göre İmparator, Fluminense takımının 25 yaşındaki Brezilya’lı sol beki Carlinhos ve Twente’de oynayan 23 yaşındaki sol ön bölge futbolcusu Chadli’yi de kadrosunda görmek istiyor.

Twitter'da yenge savaşları!

Sneijder’in 2010’da evlendiği Yolanthe Cabau (27) dün twitter üzerinden mesaj yağmuruna tutuldu. Galatasaraylılar, “İstanbul mükemmel bir şehir, hiç düşünmeyin gelin” telkini yaparken, Fenerbahçeli taraftarlar ise, İstanbul’un hiç doğru bir tercih olmayacağı yönünde twitler attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder